ahoj,
nevíte jestli mají Zdiby ty různé koeficienty pro počítání daně z nem.? Zrovna to poprvé počítám...
daně z nemovitosti
-
- Běžný uživatel
Re: daně z nemovitosti
Ahoj, já jsem řešil daň z nemovitosti včera, taky jsem byl zoufalý. Normálně se seber a dojdi na finanční úřad a tam popros úřednici, pomůže ti to vyplnit. I s mým psaním to trvalo maximálně tři minuty (panelákový byt). Sám jsem si předvyplnil první stranu, pozemky se úplně přeskočily, u nemovitosti se vyplnilo asi pět kolonek. Pak datum + podpis.
Pokud bys sis to chtěl počítat sám, koeficienty by měl mít na svém webu příslušný úřad.
Pokud bys sis to chtěl počítat sám, koeficienty by měl mít na svém webu příslušný úřad.
-
- Administrátor fóra
- Bydliště: na Proseku v paneláku, na Brnkách aspoň v ulici U paneláku :-)
Re: daně z nemovitosti
Ahoj,
ten "velikost obce" je 1,4 (Zdiby mají asi 2800 obyvatel - to jsem koukal), koeficient "1,5" na stavby typu chata, kůlna se uplatňuje. "Místní koeficient" ještě nemají. Klidně zavolej na obecní úřad.
ten "velikost obce" je 1,4 (Zdiby mají asi 2800 obyvatel - to jsem koukal), koeficient "1,5" na stavby typu chata, kůlna se uplatňuje. "Místní koeficient" ještě nemají. Klidně zavolej na obecní úřad.
odjinud