Kam chodíte na kolečkáče (chodí-li někdo)?
Letná, Stromovka, Prosek... ?
Kam na kolečkáče?
Moderátor: odjinud
-
- Administrátor fóra
- Bydliště: na Proseku v paneláku, na Brnkách aspoň v ulici U paneláku :-)
Re: Kam na kolečkáče?
Já jezdím na Letné, pak se jezdí podél Vltavy od Žlutých lázní až po Zbraslav.
Taky je pro zpestření dobrá trasa mezi Berounem a Srbskem, ale musí se, pokud jedeš vlakem, vždy cca 1,5km dojít na její začátek přes pro brusle nevhodný terén.
Prosek je na nic, starý chodíky jsou horší a horší a nový se už dělají buď z dlažek nebo v parku z nějaký antuky či co... a pokud nechceš trapčit na nějakém parkovišti, tak to moc nemá cenu... ale když už tak: park, trasa mezi Delvitou a Plusem, parkoviště za poliklinikou a okolo, parkoviště u ul. Kylická (ovšem nic moc povrch tam...). Je to slabé... (a bude to horší:-)
Taky je pro zpestření dobrá trasa mezi Berounem a Srbskem, ale musí se, pokud jedeš vlakem, vždy cca 1,5km dojít na její začátek přes pro brusle nevhodný terén.
Prosek je na nic, starý chodíky jsou horší a horší a nový se už dělají buď z dlažek nebo v parku z nějaký antuky či co... a pokud nechceš trapčit na nějakém parkovišti, tak to moc nemá cenu... ale když už tak: park, trasa mezi Delvitou a Plusem, parkoviště za poliklinikou a okolo, parkoviště u ul. Kylická (ovšem nic moc povrch tam...). Je to slabé... (a bude to horší:-)
odjinud
Jezdit na brusle do berouna?
-
- Administrátor fóra
Jo, jezdí tam celkem dost lidí... a už jsem viděl třeba bruslařský zájezdy do Alp
odjinud
Nepleteš si ty Alpy s lyžema?
-
- Administrátor fóra
Tak jsem se koukal a Alpy letos nejsou ale přísahám, že byly v nabídce (byl to nějaký okruh okolo nějakého velkého jezera). Je tam ale několik jiných in-line zájezdů, třeba: http://www.adventura.cz/zajezdy/zajezd.asp?zaj=3590
odjinud